Osbanis Tejeda (Cuba) og Anneta Kepka (Polen). Internationalt anerkendte London baserede kunstnere, undervisere, koregrafer og performere. Sammen deler de Storbritannien- og verdensmester titler.

Osbanis’ og Annetas friske og unikke dansestil er kendetegnet ved en fusion af cubansk dans.
Med Osbanis’ store viden og baggrund som en højt respekteret cubansk musiker er parrets fokus, foruden at inkorporere rumba og afro-cubansk bevægelse til Casino, på vigtigheden af den musikalske fortolkning.

Osbanis og Anneta har undervist og optrådt i hele verden, herunder på 5 kontinenter i over 30 lande, foruden deres evigt populære timer i London som har til formål at dele deres kærlighed til cubansk dans og inspirere dansere til altid at danse fra hjertet.

Deres passionerede personligheder og varme hjerter gør enhver time med dem til en sjov, meningsfuld og inspirerende oplevelse, og de vil helt sikkert efterlade dig med appetit efter mere. Deres personligheder komplementerer hinanden perfekt, og det kommer i den grad til udtryk på dansegulvet. Deres fejlfri forestillinger er fulde af spænding og begejstring for både musikken og dansen, og bestemt ikke noget man vil gå glip af. !

 

Vi benytter cookies på dette websitet til funktioner og statestik. Se detaljer